Bedankt

Beste,

Bedankt voor het invullen!

We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Jelles Boubedriuw

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis

3d impressieNieuwbouw van 2 x 2 onder 1 kap woningen in plan De Sylroede III te Blauwhuis.

Bouwplan voor 4 ruim opgezette 2 onder 1 kap woningen, de woningen hebben een ruime woonkamer met openkeuken, dubbele deuren op de achtergevel, met een buitenpandige berging. op de 1e verdieping bevind zich een badkamer en 3 slaapkamers. Er is een vast trap naar de zolder, wat de mogelijkheid biedt om hier ook een slaapkamer te vervaardigen.

De woning is onderhoudsarm, doordat de kozijnen, boeidelen, windveren en goten in kunststof worden uitgevoerd. Het dak wordt voorzien van een gebakken mat zwart verglaasde dakpan. De woning wordt bijna energie neutraal uitgevoerd, met een EPC waarde van 0. Dit wordt bewerkstelligd door extra hoge isolatiewaarden van de buitenschil, het toepassen van 16 zonnepanelen, een luchtwarmtepomp en het toepassen van een warmtepompboiler. Door deze maatregelen is een gas aansluiting niet meer benodigd. (dus hiervan ook geen maandelijkse lasten en vaste kosten)

De volgende bouwkundige optie's zijn mogelijk.
  • garage
  • dakkapel
  • levensloopbestendige woning (slaapkamer, badkamer en berging extra op beganegrond)
Dowload hier ons Verkoopboekje
flyer sylroede fase 3 25 4 2017

woonboerderij te Hitzum

Sponsering

Jelle's bouwbedriuw is al 15 jaar hoofdsponsor van Schaats Training Bolsward. Onlangs is het contract met 3 jaar verlengd. 
 www.schaatstrainingbolsward.nl

Jelle's Boubedriuw

Veelzijdigheid, hoge kwaliteit, korte lijnen, een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak. Een aantal redenen waarom Jelle's Boubedriuw in zuid-west Friesland inmiddels een begrip is geworden.

Met zo'n 20 enthousiaste en kundig opgeleide medewerkers biedt Jelle's Boubedriuw veel mogelijkheden op het gebied van, nieuwbouw, restauratie, verbouw en onderhoud en levering van complete keukens.

Bouwen is een samenspel tussen de aannemer en de opdrachtgever. Vertrouwen in elkaar en een goede samenwerking leveren een perfect eindresultaat op.
Een eerlijk advies aan het begin en een goede garantie achteraf zijn daarbij essentieel. 

Bent u geintreseerd geraakt, neem dan eens contact op voor een afspraak met Jelle's Boubedriuw

Offerte dakkapel nodig?

offerte

Waar vindt u ons

Contact gegevens

  Snakkepole 8
  8658 LM Greonterp

  Tel: 0515 579588

aapicon info@jelles.nlBouwplan sylroede - Klik hier voor meer informatie
Toggle Bar