Bedankt

Beste,

Bedankt voor het invullen!

We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Met vriendelijke groet,

Jelles Boubedriuw

Plan Sylroede fase III, te Blauwhuis

Nieuwbouw van 2 x 2 onder 1 kap woningen in plan De Sylroede III te Blauwhuis.

Bouwplan voor 4 ruim opgezette 2 onder 1 kap woningen, de woningen hebben een ruime woonkamer met openkeuken, dubbele deuren op de achtergevel, met een buitenpandige berging. op de 1e verdieping bevind zich een badkamer en 3 slaapkamers. Er is een vast trap naar de zolder, wat de mogelijkheid biedt om hier ook een slaapkamer te vervaardigen.

Dowload hier ons Verkoopboekje

Plan Sylroede fase III te Blauwhuis Plan Sylroede fase III te Blauwhuis2

woonboerderij te Hitzum

Sponsering

Jelle's bouwbedriuw is al 15 jaar hoofdsponsor van Schaats Training Bolsward. Onlangs is het contract met 3 jaar verlengd. 
 www.schaatstrainingbolsward.nl

Jelle's Boubedriuw

--- MEDEDELING ---

In de afgelopen veertig jaar heb ik met heel veel plezier Jelle’s Boubedriuw opgebouwd. Begonnen als Jelle’s Putsjebedriuw en mede door uw opdrachten uitgegroeid tot een bedrijf met 20 enthousiaste en kundig opgeleide medewerkers. Gespecialiseerd op het gebied van nieuwbouw, restauratie/renovatie, onderhoud en levering van complete keukens.

Zo langzamerhand is de tijd gekomen om de duimstok over te dragen. In de zoektocht naar een goede overname partner stond voor Jelle’s Boubedriuw de service, kennis en persoonlijke benadering centraal. Dit met behoudt van het huidige personeel.

Wij zijn dan ook erg blij u te kunnen mededelen dat al deze kenmerken gewaarborgd blijven door de overname door Handel en Onderhoudsbedrijf C.J.L Wagenaar. Vanaf 1 januari 2023 geeft Jelle’s Boubedriuw de leiding over aan Chris Wagenaar. Een stap in de toekomst die wij vol vertrouwen tegemoet gaan.

Onze werkzaamheden zullen uitgevoerd worden vanuit de locaties Sneek en Greonterp. Telefonisch en via de mail blijven wij gewoon bereikbaar, alleen nemen we voortaan de telefoon aan met JBB – Wagenaar. Verder blijf ik persoonlijk nog enige jaren actief betrokken bij de onderneming.

Voor u als klant blijven wij het vertrouwde adres en garanderen wij de service die u van ons gewend bent.

Namens,

Jelle’s Boubedriuw - Jelle Rypma                      
Handel en Onderhoudsbedrijf C.J.L. Wagenaar - Chris Wagenaar


jelles cjlwagenaar

-------------------


Veelzijdigheid, hoge kwaliteit, korte lijnen, een persoonlijke benadering en een no-nonsense aanpak. Een aantal redenen waarom Jelle's Boubedriuw in zuid-west Friesland inmiddels een begrip is geworden.

Met zo'n 20 enthousiaste en kundig opgeleide medewerkers biedt Jelle's Boubedriuw veel mogelijkheden op het gebied van, nieuwbouw, restauratie, verbouw en onderhoud en levering van complete keukens.

Bouwen is een samenspel tussen de aannemer en de opdrachtgever. Vertrouwen in elkaar en een goede samenwerking leveren een perfect eindresultaat op.
Een eerlijk advies aan het begin en een goede garantie achteraf zijn daarbij essentieel. 

Bent u geintreseerd geraakt, neem dan eens contact op voor een afspraak met Jelle's Boubedriuw

Offerte dakkapel nodig?

offerte

Waar vindt u ons

Contact gegevens

  Snakkepole 8
  8658 LM Greonterp

  Tel: 0515 579588

aapicon   info@jelles.nl